Златар Речко-КНаспроти ново отворената стоковна куќа “Мост”, на влезот од чаршијата од десна страна се наоѓа дуќанот Златар Речко – К.
Златар Речко – К работи во старата скопска чаршија уште од далечната 1963 година и е пример за долгогодишната егзистенција на занаетите во чаршијата.

Во Златар Речко – К имате голем избор на накит изработен од злато, бело злато, накит рачно изработен накит и друго.
Исто така Златар Речко – К Ви нуди и изработка на накит по порачка како и поправки на златни предмети и накит.
Повелете во Златар Речко –К и одберете си парче од златната магија!
 
 

      
 
    
 
    
Контакт - 071 211 888