Graffiti – најдоброто кафе во Старата Чаршија

На самиот влез од чаршијата, веднаш после споменикот на Скендер бег, ќе го почувствувате примамливиот мирисот на кафето од кафе барот Graffiti. Несомнено го служат најдоброто кафе во Старата чаршија, кафето illy.

Станува збор за докажан бренд на кафе кое можете да го вкусите во Graffiti, после долгата прошетка низ старата чаршија. Во Graffiti дополнително ќе Ве освежи и пријатната атмосфера како и професионалната и брза услуга . Дозволете си да доживеете пријатни спомени при конзумирањето на кафе, и повелете во Graffiti… 

 

Посетете не и на нашата facebook страна