„Trend Shoes“

Спроти поранешната стоковна куќа „Илинден“, на улица Битпазарска, сместена е атрактивната продавница „Тренд шуз“, специјализирана за елегантни женски обувки. Тука, на понуда се голем избор на чевли наменети исклучиво, за вечерни излегувања, а на полиците, покрај домашните производители се и италијански и турски линии од познати брендови во чевларската индустрија.Брендовите кои можете да ги најдете се: Altra Marea, Carina, Osey, La Bruna, Mania Fole, Extreme Shoes и уште многу други. Изработени од природна кожа моделите ќе ви обезбедат удобен, сигурен и секако, свечен чекор.
 
 
Посетете не и на нашата facebook страна