Стара скопска чаршија
Адреса:
ул. Архимедова бб П.Ф. 776
Скопје
1001

E-mail: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 2 5296 202
Факс: +389 2 3172 808
Број на мобилен телефон: +389 78 22 17 96

 
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online